PlanGo rijles app

Als je lest bij mij krijg je gratis de handige PlanGo Leerling App. Deze is te downloaden via de Playstore of Appstore, via de zoekfunctie PlanGo leerling kan je de app direct installeren. Bij je inschrijving krijg je een gebruikersnaam en inlogcode toegezonden.

Het handige aan deze app is dat je direct toegang hebt tot de actuele planning. Als je de PlanGo Leerling App opent zie je een overzicht met belangrijke onderwerpen (openstaande acties) zoals het regelen van je gezondheidsverklaring en de machtiging bij het CBR, de eerstvolgende afspraak en de contactgegevens. Onder het tabblad Rijlessen zie je het lesoverzicht en kan je zelf een les inplannen. Maximaal 2 lessen in de week tussen de 2 en 20 dagen. Je kiest dan een bepaalde dag en daar staan de beschikbare tijden, als je 1 van die tijden uitkiest dan maak je een reservering voor die tijd. Staan er geen tijden dan is die dag vol, kijk dan voor een andere dag. De aangevraagde les is pas definitief na goedkeuring van de rijschool. Mocht de rijles geannuleerd worden (door jou of door mij) dan kan er in die week wel weer een nieuwe les ingepland worden.

De avond voorafgaande aan je rijles krijg je van de rijschool een bericht met een herinnering van de rijles. Ook wordt er gevraagd of de les wel of niet door kan gaan ivm jouw gezondheid, verandering lesrooster school of dat je ineens moet werken. Je kan dat bericht NIET beantwoorden. Geef pas in de ochtend antwoord, je kan ziek wakker worden of opgeroepen worden voor je werk. Als je al eerder weet dat de les niet door kan gaan, geef dat dan wel zo spoedig mogelijk door. AFZEGGEN KOST NIETS. Wees hier eerlijk in, als er geen bevestiging van de rijles is zal ik niet komen en gaat de rijles dus ook niet door. Je moet de volgende ochtend minimaal een half uur vóór je les begint, (liefst nog wat eerder), aan mij via whatsapp laten weten of de les wel of niet door kan gaan (bij mij mag je dan nog kosteloos afzeggen). GEEN BERICHT IS GEEN LES!!

Simple Business by Nimbus Themes
Powered by WordPress