Aanvraag Kennismakingsles

Het is verstandig om te beginnen met het maken van een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek/les. Dit is bedoeld om elkaar te leren kennen, maar voor jou ook om te ontdekken of mijn manier van lesgeven bij jou past. Het is van belang dat instructeur en leerling een zogenoemde ‘click’ met elkaar hebben. Is deze click er niet, dan is het voor jou veel lastiger om te leren autorijden van mij. Je zult jouw instructeur onvoorwaardelijk moeten vertrouwen en ook reageren op zijn aanwijzingen. Indien je hier moeite mee hebt, is het niet aan te raden om de lessen bij mij te volgen.
Bij dit eerste kennismakingsgesprek/les worden je de eerste grondbeginselen van het auto rijden uitgelegd en ga je dat proberen. Het is dan voor mij om een eerste indicatie krijgen of je ook een beetje aanleg hebt voor het auto rijden.

Heb je al rijervaring of kom je van een andere rijschool, dan gaan we een stukje rijden. Tijdens die eerste rit wordt bekeken wat jouw niveau is en wat je al geleerd hebt. Je begint dan meteen te merken op wat voor manier ik  les geef. Wij gaan dan door met het leren auto rijden, en beginnen natuurlijk niet opnieuw.      

Na een rit van ongeveer 45 minuten in de auto hebben gereden hebben we nog een gesprek waarbij ik het een en ander uitleg over mijn manier van werken en kun jij eventuele vragen stellen over de rijopleiding. Het zou helemaal prettig zijn als daar één of beide ouders/verzorgers bij zou kunnen zijn. Dan kunnen die ook nog eventuele vragen stellen en hebben ze een idee met wie zij hun zoon of dochter meegeven.

Zie jij het zitten om bij mij te komen lessen maak dan een vrijblijvende afspraak voor die eerste kennismakingsles.

Simple Business by Nimbus Themes
Powered by WordPress